Whatsapp Fiyat Al

Veri Kurtarımı Yazılımı

RECOVERY; çökmüş veya herhangi başka bir nedenle ilk kurduğunuz duruma döndürmek istediğiniz herhangi bir işletim sistemini dakikalar içerisinde ilk haline döndürür. Bilgisayarınızda Windows, Linux, FreeBSD ya da hangi işletim sistemini kullanırsanız kullanın, işletim sisteminden bağımsız çalışan Recovery, CD/DVD okuyucu, USB, vb. herhangi bir harici cihaz gerekmeden, ışık hızında bilgisayarınızın kendini onarmasını sağlar.

Üstelik işletim sistemlerinizi dilediğiniz zamanlarda yedekleyebilir ve ihtiyaç halinde tekrardan istediğiniz yedeğe, zamana bir kaç tıklama kolaylığıyla sadece dakikalar içinde geri dönebilirsiniz.

RECOVERY ile almış olduğunuz herhangi yedeğe geri döndüğünüzde işletim sistemi veya sistemleriniz kişisel dosyalarınız kaybolmadan tamamen silinecektir.

Yani eski tarihe dönerseniz yada sisteminizi sıfırlarsanız kurmuş olduğunuz (isteyerek yada istemeyerek; zararlı programlar dahil) bütün programlar; Geri döndüğünüz zamana dönecek, Fakat hiç bir dökümanınıza zarar gelmeyecek ve en güncel halde korunacaktır.

Peki Windows Recovery'den Farkı Nedir?

- Öncelikle; RECOVERY hiç bir işletim sistemine bağımlı değildir. Yani bütün işletim sistemleriyle uyumludur! Windows yada diğer işletim sistemleriniz tamamen silinse yada tamamen açılmaz hale gelse dahi çalışır ve görevini yapar! Windows Recovery Windows çalışmadığı hallerde hiç bir işe yaramaz. Zaten en çok ihtiyacımız olduğu durumlar o anlar değilmidir?
- Bunun dışında Windows Recovery sadece Windows'u onarır. ArmaRECOVERY bilgisayarınızda ki bütün yüklü işletim sistemleriyle uyumludur.
- Windows Recovery'den çok çok daha hızlıdır! Ortalama olarak yaklaşık 10 kat ve üzeri bir hıza sahiptir. Tartışmasız açık-ara dünyada ki en iyi Recovery hizmetidir.

RECOVERY Nasıl Çalışıyor?

Bildiğiniz gibi bilgisayarınızı ilk açtığınızda ilk çalışan yazılım BIOS'tur. BIOS önce donanım kontrollerini yapar ve eğer bir problem tespit etmediyse cihazı açar! İşte tam bu sırada devreye MultiBOOT girer. Ve ekrana bir menü getirerek sizden yapmak istediğiniz işlemi sorar. Menüde sisteminizde yüklü olan işletim sistemleri vardır. İlk seçenek RECOVERY’dir. Eğer bir tercihte bulunmazsanız sistem bir süre sizi bekler ve olağan açılışına devam eder. Eğer bekleme sırasında müdahele ederseniz açılış seçeneğinizi değiştirebilir ve RECOVERY'e geçiş yapabilirsiniz. Bilgisayarınızda hiç bir işletim sistemi açılmasa bile RECOVERY çalışacaktır! Ve eğer bilgisayarınızda henüz hiç bir işletim sistemi yüklü değilse bile yeni kurulumlar yapmanıza imkan tanıyacaktır. Yada yüklü olan işletim sistemlerinizi yedeklemek veya eski aldığınız yedeklere geri dönmenize imkan sağlayacaktır.

Sisteminizi gerekli gördüğünüz hallerde RECOVERY ile açabilir, dilerseniz sistem yedeği alabilirsiniz yada daha önceden almış olduğunuz sistem-yedeğine geri dönebilirsiniz. Dilerseniz sisteminizi tamamen de sıfırlayabilirsiniz.

Gerçekten Muhteşem… Peki RECOVERY’i Başka Bir Bilgisayar da Kullanabilir miyim?

RECOVERY, bütün Sistemmentor bilgisayarlarla ücretsiz olarak verilmektedir. Makinelerimiz için sınırsız kullanım hakkı ve süresi vardır. Bugüne kadar satışa çıkmamış ve sadece bizim bilgisayarlarımıza özel olarak kullanılmıştır. Fakat tüketicilerden gelen yoğun talep üzerine 2020 yılından itibaren diğer bilgisayar içinde satışa sunulmuştur. Çeşitli seçenekler halinde satışa sunulan RECOVERY’i dilerseniz başka bilgisayarlarda da kullanmanız mümkün! Daha fazla bilgi için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

*Intel i3 işlemcili bir bilgisayarın Windows.10 işletim sisteminin tamamen SIFIR’lanması yaklaşık olarak 3:00 dak sürmektedir. Ubuntu64 19.10 işletim sistemi ise yaklaşık olarak 1:30 dak. sürmektedir. Gerçekten muazzam bir hızla sistem kurulumları yapmanıza, yedeklemenize yada yedeklenmiş sistemlerinize geri dönmenize imkan sağlar.

ADRES

Hasanpaşa Mah. Derici Zeynel Sok.
No: 12/A Söğütlüçeşme Kadıköy İstanbul

SOSYAL MEDYA