Whatsapp Fiyat Al

Hızlı Teknik Destek

Sistemmentor; %100 Müşteri memnuniyeti hedefi ile eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza atmaktadır.

2020 yılı içerisinde ortalama sorun giderme süresi olarak 3 saat 48 dakika ile benzersiz bir hızda müşteri sorunlarını çözme hızına ulaşan firmamız her yıl bu performansını geliştirmiş ve günümüzde ortalama olarak saatler içerisinde müşteri sorunlarını giderebilmektedir.

Bir çok servisin günler hatta haftalar süren çözümlerinin aksine, Sistemmentor müşterileri saatler içerisinde çözümlere kavuşabilmektedirler.

Recovery sisteminin içine gömülü olan DIAG sayesinde bir çok problem daha servise gitmeden analiz edilip tespit edilebiliyor. Bu sayede sorun yaşadığınız taktirde sisteminiz daha servise gitmeden önce analiz ve testlerden geçirilerek %90 olasılıkla problemler tespit edilebiliyor. Bu sayede cihaz servise getirildiğinde işlemler çok daha yüksek hızla çözülerek en yüksek oranda müşteri memnuniyeti sağlanmış oluyor.

Bunun dışında hepimizin bildiği gibi bilgisayarlarda yaşanan sorunların %90’dan fazlası yazılım sorunları olur. Yazılım sorunlarının en büyük sebepleri; virüsler ve zararlı yazılımlar ve işletim sistemi sorunları vs. dir. Recovery sayesinde bilgileriniz %100 güvende olur. Dilerseniz uzaktan destek alabilir ve her türlü yazılım sorunlarınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde giderebilirsiniz. Üstelik eğer bir Sistemmentor müşterisi iseniz  bütün bu hizmetler için asla bir bedel ödemezsiniz.

Bu güne kadar yakalamış olduğumuz olağanüstü yüksek müşteri memnuniyeti puanımızdan ötürü son derece gururluyuz. Sizlere daha fazlasını verebilmek için çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. Amacımız %100 Müşteri Memnuniyetidir. Bizim için tek bir müşterimizin memnuniyeti bile çok değerlidir.

ADRES

Hasanpaşa Mah. Derici Zeynel Sok.
No: 12/A Söğütlüçeşme Kadıköy İstanbul

SOSYAL MEDYA