Whatsapp Fiyat Al

Armor CPU İş İstasyonları

ARMOR CPU ve GPU iş istasyonlarımız her geçen gün gelişmeye ve hızlanmaya devam ediyor...

Yeni nesil ARMOR iş istasyonlarımız artık eskisinden bile daha yüksek performansa sahipler. Bir önceki nesilden CPU render testlerinde yaklaşık olarak %87 kadar daha yüksek performans verirke, şimdilerde özel Compute Station serilerimiz sayesinde GPU hesaplama testlerinde %700'lere varan inanılmaz performanslar sergilemektedirler.

Hem İntel, hem AMD... Yani her iki işlemci platformu ve en iyi, en performanslı ekran kartı seçeneklerini destekleyen yeni nesil ARMOR iş istasyonlarımız eşi benzeri görülmemiş performanslar sergilemektedirler.

Peki ARMOR İş İstasyonları Nasıl Bu Kadar Yüksek Performans Sergileyebiliyorlar?

Bildiğiniz gibi her bilgisayar  parçalardan oluşur. Fakat halk arasında ki en büyük yanılgı ise en iyi parçalar bir araya gelirse en iyi bilgisayarı oluşturacağıdır. Bu fikir tamamen yanlıştır.
En iyi malzemelerden en iyi yemek oluşması için; o malzemelerin birde çok iyi bir aşçıya ihtiyacı vardır. Yani malzemeler tek başına hiç bir şey ifade etmez.
Buna tasarım diyoruz. Yani daha iyi bir gitarist; aynı gitarı daha iyi çalar. Daha iyi tenisçi; aynı raketi daha iyi kullanır. Daha iyi mühendis; aynı malzemeleri daha iyi kullanarak daha sağlam, daha dayanıklı ve daha kullanışlı bina inşaa eder. Daha iyi şöför; aynı arabayı daha iyi sürer. Daha iyi doktor; aynı malzemelerle ve aynı şartlarda daha başarılı ameliyatlar yapar. Vs...
Yukarıdaki örneklerde gördüğünüz gibi malzeme iyi bir kullanıcısı, tasarımcısı vs olmadan hiç bir işe yaramaz . Doğru malzeme ancak iyi tasarımla bir araya geldiğinde mükemmel sonuçlar oluşturur.

İşte Sistemmentor bilgisayarlarının olağanüstü performansının sırrı da buradadır.
Günümüzün en yeni donanımları; en mükemmel tasarım ekibiyle ve en iyi uyum içerisinde kullanılarak bu muhteşem sonuçlar elde edilebilmektedir.

ADRES

Hasanpaşa Mah. Derici Zeynel Sok.
No: 12/A Söğütlüçeşme Kadıköy İstanbul

SOSYAL MEDYA